Despre

IMG_3902

In curand se implinesc 14 ani de dureri.

14 ani de cautari. 14 ani de relatie stransa intre mine si migrena mea capricioasa.

Inca de cand aveam 12 ani am inceput sa aflu cum este sa fii urmarit de dureri de cap si, tot de atunci, am inceput o calatorie apriga de cautare a raspunsurilor care ma vor ajuta sa pun punct acestei relatii. Cu timpul, incercarea aceasta s-a metamorfozat intr-un proces de descoperire personala si de maturizare prematura.

In lupta mea disperata de a gasi solutii si raspunsuri concrete am incercat terapii aduse de pe toate continentele, am testat tratamente variate si mi-am schimbat radical stilul de viata.  Ca urmare a acestor experimente, m-am hotarat sa creez un spatiu in care toti cei care sufera de dureri de cap si migrene sa se regaseasca, sa-si poata impartasi povestile si sa gaseasca mici raspunsuri si indrumari. Poate ca daca aceasta initiativa lua nastere mai demult, drumul meu si al altora nu ar fi fost atat de sinuos.

Initiativa aceasta s-a dovedit a fi parcurs terapeutic, care m-a rascolit si, totodata, m-a ajutat sa ma inalt. Probabil din acest motiv mi-a fost atat de greu sa il pun pe picioare.

Bine ati venit in lumea mea …. si a voastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s