De ce un eveniment?

 S-a scurs ceva timp de la infiintarea acestui blog, timp in care s-au acumulat nenumarate experiente, cursuri, terapii sau intalniri cu oameni inspirationali.

Am crescut enorm in acesti ani si cred ca cel mai important lucru pe care l-am invatat este cum sa ne cunoastem mai bine si sa ne autovindecam. Nu am gasit o pilula magica sau ceva care sa stearga durerea intr-o clipa, desi stim ca asta cauta toata lumea, dar am gasit ceva mult mai valoros. Ne-am gasit pe „sine” in acest parcurs si am inteles multe lucruri.

De aici si ideea acestui eveniment, pe care am rumegat-o vreme indelungata. Ce rost are cunoasterea daca nu este impartasita? Ce rost are acest blog daca nu reuseste sa ajute in vreun fel, oricat de putin, si pe altii? Asa ca am hotarat sa ne reunim cu fratii nostri de dureri, sa povestim ce ne macina si sa descoperim ce bine este cand ai cu cine sa impartasesti lucruri si sa fii inteles.

Iar pe langa toate astea, sa ne luam si portia de dezvoltare personala, sa facem o mica introspectia in propria „gradina” si sa vedem cum putem pleca mai buni si intr-o stare mai buna.

Ce ziceti? 🙂 Va alaturati?

Mai multe detalii gasiti aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s